Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
ada Gość
|
Wysłany: Sob Wrz 02, 2006 7:36 pm Temat postu: Moje włosy są słabe i nie rosną prawie wcale |
|
|
co mam zrobić żeby włosy rosły szybciej doradżcie |
|
Powrót do góry |
|
|
m3g Moderatorka
|
Wysłany: Czw Wrz 07, 2006 11:42 am Temat postu: Pielęgnacja |
|
|
Włosy myjemy, co 10 dni szamponem przeznaczonym do tego rodzaju włosów. Po umyciu wcieramy w skórę głowy dwa żółtka roztarte z paroma kroplami oliwy i spirytusu. Po 10 minutach płuczemy wodą lub naparem ziołowym. Na przykład: włosy jasne rumiankiem i korzeniem pietruszki. Włosy ciemne - korą dębową i chmielem. Oprócz tego na włosy suche wskazane są okłady, które stosujemy na ½ godziny przed myciem. Podgrzaną oliwą smarujemy skórę głowy i włosy. Owijamy głowę ręcznikiem zmoczonym w gorącej wodzie i mocno wyżętym. Na ręcznik kładziemy szczelnie przylegający kapturek.
Po ½ godziny okład zdejmujemy i myjemy szamponem.
Powodzenia...moje włosy odzyskały blask i pięknie rosną. _________________ Grzeczne dziewczynki dostaną się do nieba, niegrzeczne dostaną się wszędzie !!! |
|
Powrót do góry |
|
|
m3g Moderatorka
|
Wysłany: Pon Wrz 11, 2006 11:10 am Temat postu: |
|
|
Polecem także odżywkę wax oraz szampon Dermena, włosy są po nich odżywione i do tego szybciej rosną.
Szampon jest bardzo wydajny i ładnie pachnie, włosy świetnie sie po nim układają. Dostępny w aptekach bez recepty Polecam _________________ Grzeczne dziewczynki dostaną się do nieba, niegrzeczne dostaną się wszędzie !!! |
|
Powrót do góry |
|
|
Gość
|
Wysłany: Sro Cze 06, 2007 1:06 pm Temat postu: |
|
|
Jestem własnie jeden dzień po użyciu Waxa No i musze powiedziec ze jestem zaskoczona. Mile Juz podczas suszenia czułam ze moje włosy są duużo duużo gładsze niż wczesniej! I jakies takie miękksze. Co prawda wypadlo mi ich dużo więcej niż przy normalnym myciu głowy, ale to podobno normalne, więc się nie zrażam. |
|
Powrót do góry |
|
|
|