| Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
| Autor |
Wiadomość |
m3g Moderatorka

|
Wysłany: Czw Paź 05, 2006 9:44 pm Temat postu: Fryzury na Sylwestra |
|
|
Do przywitania Nowego Roku jeszcze dużo czasu, jednak warto juz teraz rozglądać się za ciekawą propozycją fryzury na ten szczególny dzień.
Osobiście uważam, że Sulwester to taki czas kiedy możemy zaszaleć z naszymi włosami i nikt z otoczenie nie zwróci uwagi że wyglądamy co najmniej dziwnie.
Na stronie http://www.bepassion.com/ znalazłam wiele propozycji fryzur, których raczej nie znajdziemy na polskich ulicach. Szczególnie przykuła moją uwagę jedna z nich. Nie jest może ona typowo sylwestrowa ale myślę że przykuwa uwagę
A oto fryzura którą wymarzyłam sobie na sylwestra
Co o niej sądzicie? Może to lekka przesada...ale coś podobnego postaram się przetestowac  _________________ Grzeczne dziewczynki dostaną się do nieba, niegrzeczne dostaną się wszędzie !!!
Ostatnio zmieniony przez m3g dnia Czw Maj 31, 2007 3:01 pm, w całości zmieniany 1 raz |
|
| Powrót do góry |
|
 |
|
|
 |
Karola Gość
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
Gość
|
Wysłany: Pon Gru 31, 2007 12:20 pm Temat postu: |
|
|
mi te fryzury stanowczo się nie podają.
Są obżydliwe
 |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Gość
|
Wysłany: Pon Gru 31, 2007 12:21 pm Temat postu: |
|
|
o ja to jest bardzo ochydna fryzura  |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Gość
|
Wysłany: Nie Sty 20, 2008 10:00 pm Temat postu: |
|
|
| A mnie się podoba ta druga. Ktoś wie, jak ją zrobić? Bardzo proszę o pomoc... |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Mitsubishi Gość
|
Wysłany: Pią Gru 19, 2008 3:49 pm Temat postu: Fryzury na specjalna okazjep |
|
|
| Uważam ze obie fryzurki są bardzo ciekawe, zeczywiscie to prawda ze na naszych ilicach w te piękna sylwestrową noc zaddko spotykamy kogoś "wogóle specjalnie uczesanego " na te okazjė . Pierwsza fryzurka jest dość łagodna prezentowała by się sympatycznie z sukienka lub kompletem o jednolitej ciemniejszej i odwazniejszej barwie ale mysle ze i do delikatnej suukieneczki też by pasowała . Druga fryzura zaś pasuje i do tego i do tego fantastycznie wyglądała by zvzerwona sukienka i krwistymi ustami jaki do ubioru bardzo okielznanego i spokojnego . Bo tak naprawdę moje drogie panie każda fryzura jest piękna ale nie każda do nas pasuje . A po to już mamy fryzjerów i stylistów od wizażu itp. |
|
| Powrót do góry |
|
 |
|