FAQ | Szukaj | Użytkownicy | Grupy | Rejestracja | Profil | Zaloguj się, by sprawdzić wiadomości | Zaloguj
Fryzury na Sylwestra

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Fryzury - Forum Strona Główna -> Fryzury na specjalne okazje
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
m3g
Moderatorka

PostWysłany: Czw Paź 05, 2006 9:44 pm    Temat postu: Fryzury na Sylwestra Odpowiedz z cytatem

Do przywitania Nowego Roku jeszcze dużo czasu, jednak warto juz teraz rozglądać się za ciekawą propozycją fryzury na ten szczególny dzień.

Osobiście uważam, że Sulwester to taki czas kiedy możemy zaszaleć z naszymi włosami i nikt z otoczenie nie zwróci uwagi że wyglądamy co najmniej dziwnie. Cool

Na stronie http://www.bepassion.com/ znalazłam wiele propozycji fryzur, których raczej nie znajdziemy na polskich ulicach. Szczególnie przykuła moją uwagę jedna z nich. Nie jest może ona typowo sylwestrowa ale myślę że przykuwa uwagę Arrow Arrow

A oto fryzura którą wymarzyłam sobie na sylwestra Arrow Arrow

Co o niej sądzicie? Rolling Eyes Rolling Eyes Wink Może to lekka przesada...ale coś podobnego postaram się przetestowac Wink Mr. Green

Ostatnio zmieniony przez m3g dnia Czw Maj 31, 2007 3:01 pm, w całości zmieniany 1 raz
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
Karola
Gość

PostWysłany: Wto Maj 29, 2007 12:03 pm    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Fajna strona z ciekawymi fryzurkami http://www.ukhairdressers.com
Powrót do góry
Gość

PostWysłany: Pon Gru 31, 2007 12:20 pm    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

mi te fryzury stanowczo się nie podają.
Są obżydliwe
Arrow
Powrót do góry
Gość

PostWysłany: Pon Gru 31, 2007 12:21 pm    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

o ja to jest bardzo ochydna fryzura Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil
Powrót do góry
Gość

PostWysłany: Nie Sty 20, 2008 10:00 pm    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

A mnie się podoba ta druga. Ktoś wie, jak ją zrobić? Bardzo proszę o pomoc...
Powrót do góry
Mitsubishi
Gość

PostWysłany: Pią Gru 19, 2008 3:49 pm    Temat postu: Fryzury na specjalna okazjep Odpowiedz z cytatem

Uważam ze obie fryzurki są bardzo ciekawe, zeczywiscie to prawda ze na naszych ilicach w te piękna sylwestrową noc zaddko spotykamy kogoś "wogóle specjalnie uczesanego " na te okazjė . Pierwsza fryzurka jest dość łagodna prezentowała by się sympatycznie z sukienka lub kompletem o jednolitej ciemniejszej i odwazniejszej barwie ale mysle ze i do delikatnej suukieneczki też by pasowała . Druga fryzura zaś pasuje i do tego i do tego fantastycznie wyglądała by zvzerwona sukienka i krwistymi ustami jaki do ubioru bardzo okielznanego i spokojnego . Bo tak naprawdę moje drogie panie każda fryzura jest piękna ale nie każda do nas pasuje . A po to już mamy fryzjerów i stylistów od wizażu itp.
Cytat:
Powrót do góry
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Fryzury - Forum Strona Główna -> Fryzury na specjalne okazje Wszystkie czasy w strefie EET (Europa)
Strona 1 z 1

Skocz do:  
Możesz pisać nowe tematy
Możesz odpowiadać w tematach