| Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
| Autor |
Wiadomość |
m3g Moderatorka

|
Wysłany: Czw Sie 24, 2006 11:20 am Temat postu: Trendy 2007 |
|
|
jakie fryzurki i ciecia są teraz modne? czy nadal grzywki ? jasli tak to jakie?
 _________________ Grzeczne dziewczynki dostaną się do nieba, niegrzeczne dostaną się wszędzie !!!
Ostatnio zmieniony przez m3g dnia Pon Maj 28, 2007 2:09 pm, w całości zmieniany 3 razy |
|
| Powrót do góry |
|
 |
|
|
 |
ocha
|
Wysłany: Pon Wrz 04, 2006 1:20 am Temat postu: hmmm.... |
|
|
...ponoc teraz modne sa jeszcze grzywki. Im dluzsze, tym lepiej. Ale 'niesmiertelne' sa dlugie wlosy +loki. _________________ Gocha_21 |
|
| Powrót do góry |
|
 |
m3g Moderatorka

|
Wysłany: Sro Paź 04, 2006 10:45 am Temat postu: Fryzury Jesień 2006 |
|
|
Styliści zachęcają, aby nie rezygnować ze wspomnień dotyczących beztroskich, młodzieńczych czasów. Nostalgiczne odwołania do stylistyki minionych dekad skonfrontowano jednak z gwałtowną współczesnością. Postrzępione, sterczące, niedbałe fryzury z włosów dłuższych, spadających na ramiona przeciwstawiono gładkim uczesaniom koncentrującym się na asymetrii. Rezultatem jest niedbała, nonszalancka stylistyka vintage. Włosy gładkie, naturalnie proste lub dyskretnie kręcone swobodnie opadają na ramiona lub są upinane w luźne, swobodne koki. Dla mężczyzn proponowane są praktyczne krótkie strzyżenia lub dłuższe uczesania z asymetryczną grzywką. Jesienna koloryzacja koncentruje się na ciepłych odcieniach miedzi, cynamonu i czekolady oraz delikatnym orzechowym brązie, karmelu i płomiennych blondach.
 _________________ Grzeczne dziewczynki dostaną się do nieba, niegrzeczne dostaną się wszędzie !!! |
|
| Powrót do góry |
|
 |
gosc Gość
|
Wysłany: Sro Paź 04, 2006 7:42 pm Temat postu: trendy |
|
|
| teraz najmodniejsze są grzywki proste, cięte jak przy linijce, koniecznie za brwi.grzywki na bok odeszły do lamusa. |
|
| Powrót do góry |
|
 |
m3g Moderatorka

|
Wysłany: Czw Paź 05, 2006 10:15 am Temat postu: Grzywki na bok |
|
|
Może grzywki na bok odeszły do lamusa jednak nie każdemu pasuje grzywka zakrywająca całe czoło...są oczywiście wyjątki...
 _________________ Grzeczne dziewczynki dostaną się do nieba, niegrzeczne dostaną się wszędzie !!! |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Paula Gość
|
Wysłany: Pon Maj 28, 2007 2:16 pm Temat postu: |
|
|
Jakie są własciwie trendy tego lata? Patrząc na to co proponują fryzjerzy to właściwie wychodzi na to ze wystarczy umyć włosy, wysuszyć włosy powiewem wiatru i fryzura gotowa
 |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Gość
|
Wysłany: Nie Lip 01, 2007 1:05 pm Temat postu: Re: Trendy 2007 |
|
|
| m3g napisał: | jakie fryzurki i ciecia są teraz modne? czy nadal grzywki ? jasli tak to jakie?
 |  |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Asiulka Gość
|
Wysłany: Czw Gru 27, 2007 12:36 pm Temat postu: Fryzury |
|
|
| Mam straszny promblem...... chcialbym miec grzywke na bok ale niewiem czy ona jest dla mnie po pierwsze! mam lekko kręcone włosy i boje sie że grzywka tez sie będzie kręcic2 nie moge uzywac prostowicy ani róznycch srodków prostujących bo ich nie mam i mama niechce mi kupic prostownicy3 wypadają mi wlosy 4boje sie takze ze grzywka będzie mi leciala na wlosyi będzie mi niewygodnie Prosze o pomoc moje gg 2079564 |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Becia ;p Gość
|
Wysłany: Pią Kwi 30, 2010 2:39 pm Temat postu: Masakra ... |
|
|
Ehh obiełam sobie grzywkę Lecz nie wiem jak sobie do tego włosy ułożyć nie mam zupełnie pomysłów .. proszę pomóżcie ..  |
|
| Powrót do góry |
|
 |
|