FAQ | Szukaj | Użytkownicy | Grupy | Rejestracja | Profil | Zaloguj się, by sprawdzić wiadomości | Zaloguj
Poznań dobrzy fryzjerzy!!!
Idź do strony Poprzedni  1, 2

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Fryzury - Forum Strona Główna -> Waszym zdaniem...
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
maaga
Gość

PostWysłany: Wto Maj 25, 2010 8:28 pm    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

A ja szukam jakiegos dobrego fryzjera....

Cos nie mam szczescia znalezc takiego...
A a propos le grand ... tragedia tragedia i jeszcze raz tragedia , nie byłam co prawda u w/w osób , ale u bylam u 4 dziewczyn. Ostatnio to byl popis wszech czasów, piecioletnie dziecko zrobiłoby to samo, wyciachane '' dziury'' , schody itd trzy miesiace zapuszczałam , zeby mozna to było poprawic , Byłam jeszcze u nich , juz co prawda u innej pani, ale tez bez rewelacji.

Chyba sie zgodze z tym co ktos pisał wcześniej, ze w tych salonach to sa przewaznie ludzie po kursach , ciagle nowe młode twarze. Wystrój i obsługa bardzo miła, ale ja nie chce ''nadskakiwania'' chce tylko dobrego ciecia....

Wiec jesl ktos zna jakiegos dobrego fryzjera to błagam o kontakt :D :D :D
Powrót do góry
iggy
Gość

PostWysłany: Czw Cze 17, 2010 11:56 am    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Hmm, szukając fryzjera trzeba się najlepiej oprzeć na czyjejś opinii, chociaż w moim przypadku było inaczej.
Można też skorzystać z jakiejś wyszukiwarki, np. Panorama Fryzjerzy.

iggy
-----
Fryzjerzy
Powrót do góry
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Fryzury - Forum Strona Główna -> Waszym zdaniem... Wszystkie czasy w strefie EET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2
Strona 2 z 2

Skocz do:  
Możesz pisać nowe tematy
Możesz odpowiadać w tematach