Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
Gość
|
Wysłany: Wto Mar 25, 2008 6:05 pm Temat postu: |
|
|
mam ważne pytanie;)nie wiecie może czy jeżeli ktoś miał balejage..<już mało widać i są odrosty>to jak się zastosuje szampon koloryzujący a nie farbe to kolor dobrze chwyci?? |
|
Powrót do góry |
|
 |
Gość
|
Wysłany: Sro Mar 26, 2008 9:12 pm Temat postu: Re: f |
|
|
hahahaha teraz to mnie rozwaililes koles, bez kitu, najpierw to naucz sie pisac po polsku a potem zamieszczaj komentarze a po drugie zgadzam sie z martino, kazdy ma inne wlosy i inaczej reaguja i nigdy nie bedziesz mial takiej samej fryzury i tak samo ulozonych wlosow jak Cristiano.Mysle ze poprostu on nie zaklada jak ulozy sobie teraz wlosy tylko poprostu taki misz masz, jak bedzie tak bedzie tylko poprawi i jest ok i wszystkim sie podoba. |
|
Powrót do góry |
|
 |
Gość
|
Wysłany: Sro Mar 26, 2008 9:13 pm Temat postu: Re: f |
|
|
to byla odpowiedz na wypowiedz "Crisa" mlodego Ronaldo<lol2> |
|
Powrót do góry |
|
 |
asa Gość
|
Wysłany: Sob Kwi 26, 2008 7:22 pm Temat postu: |
|
|
on na pewno ma własnego fryzjera i robi mu fryzure co poranek |
|
Powrót do góry |
|
 |
nani Gość
|
Wysłany: Czw Maj 22, 2008 5:49 pm Temat postu: das |
|
|
hej ja codziennie robie sobie takie fryzury umiem tak |
|
Powrót do góry |
|
 |
Gość
|
Wysłany: Czw Maj 22, 2008 9:37 pm Temat postu: |
|
|
to powiedz jak bo ja też prubowałem ale mi sie nie udaje |
|
Powrót do góry |
|
 |
ElvisSs95 Gość
|
Wysłany: Wto Cze 17, 2008 3:38 pm Temat postu: Fryzura |
|
|
ej ludzie mam pytanie odpowiedzcie prosze jak zrobic fryzure jak ma Ronaldo bo nie wiem czasem proboje ale mi nie wychodzi to trzeba lokówką?? czy co? odp albo wklejcie jakies zdjątko plx  |
|
Powrót do góry |
|
 |
Maniek Gość
|
Wysłany: Sro Cze 18, 2008 5:32 pm Temat postu: |
|
|
Zgadzam się z Martino! Jak się nie da to nic na siłe... On jest taki, a my tacy i nic nie zrobicie! Trzeba się urodzić z takimi włosami i cerą! Niezłe przypały z Was za przeproszeniem...  |
|
Powrót do góry |
|
 |
Brylantt Gość
|
Wysłany: Pią Cze 20, 2008 5:49 pm Temat postu: - |
|
|
MArtinoo ma racje, ale nie wszystcy polacy bo ja akurat mam cere i fryzure Ronaldo i Tyle na ten Temat . |
|
Powrót do góry |
|
 |
Gość
|
Wysłany: Nie Cze 22, 2008 3:00 pm Temat postu: |
|
|
Lokówkę to trzeba, ale w d....
Hehe, co za pałki  |
|
Powrót do góry |
|
 |
Kamil Gość
|
Wysłany: Pią Lip 04, 2008 5:01 pm Temat postu: Re: f |
|
|
cris pokasz zdjecia to zobaczymy jak to wyglodasz bo ja tez chce se tak zrobic pls |
|
Powrót do góry |
|
 |
Gość
|
Wysłany: Czw Lip 17, 2008 2:08 pm Temat postu: |
|
|
Anonymous napisał: | Grzywki nie robi prostownica, wszystko uklada sam tylko kladzie tego tak duzo i poprostu sa takie mocne:P ale czasami jak sie rzuca na niego jak strzeli bramke to nie sa juz takie jak napoczatku:P z tylu tez wiem ze prostuje i lakierem pewnie.A jesli chodzi o wosk to brylantyna w wosku czy zwykly wosk bo jak brylantyna w wosku to sie tak swieca jak jemu a guma do wlosow to z jakiej firmy najlepiej i ten wosk? ja uzywam wosku z welli a zeby sie tak swiecily to jeszcze nablyszczacza uzywam. |  |
|
Powrót do góry |
|
 |
Voluke Gość
|
Wysłany: Pią Lip 18, 2008 7:17 pm Temat postu: |
|
|
ale wy żalowi jesteście nikt z was nie ma takich włosów jak on i nie pier*olcie tu głupot! zróbcie se coś orginalnego a nie zgapiacie ale pozostawie reszte bez komentarza |
|
Powrót do góry |
|
 |
Voluke Gość
|
Wysłany: Pią Lip 18, 2008 7:21 pm Temat postu: |
|
|
aha i dodam jeszcze że CR7 ma 300 razy lepszy żel do włosów niż to co wy kupujecie, ale was na takie nie stać i życzę powodzenia cya |
|
Powrót do góry |
|
 |
Wonsz Gość
|
Wysłany: Wto Lip 29, 2008 10:00 pm Temat postu: |
|
|
Voluke pocisłes koleś chopakom mina zrzedła. Też sie kiedyś odpierdziele na CR7 czy sie uda zobaczymy ;P Mam podobny ksztalt łba do jego glowy  |
|
Powrót do góry |
|
 |
|