Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
gosiaczek Gość
|
Wysłany: Nie Sie 06, 2006 1:20 am Temat postu: Włosy proste jak drut |
|
|
Z natury kręcą mi się włosy, a nieraz chciałabym zaszaleć w prostych jak druty. Jednak ciężko mi to osiągnąć. Odstające kosmyki i napuszone włosy psują caly urok. Może zna ktoś sposób żeby temu zaradzić?? |
|
Powrót do góry |
|
|
ToTheMoon&Back Gość
|
Wysłany: Wto Sie 22, 2006 9:17 pm Temat postu: |
|
|
wydaje mi sie,że na odrobinę szaleństwa wystarczy prostownica i troszke lakieru |
|
Powrót do góry |
|
|
m3g Moderatorka
|
Wysłany: Pon Sie 28, 2006 11:35 am Temat postu: Prostownica do włosów |
|
|
"Effect.net" -fluid do prostowania wlosow oraz cala seria l'oreala jest znakomita. Ja uzywam i polecam wszystkim.
Do prostowania włosów polecam również prostownice ceramiczną, jednak nie da się ukryć że zabieg prostowania wlosów niszczy i wysusza je. Dlatego staram się to robić nie częściej niż 2 razy w miesiącu. Po wyprostowaniu warto użyć modelującej gumy do włosów firmy Schwarzkopf która nadaje włosom polysku i doskonale utrzymuje idealnie wyprostowane.
Jeśli chodzi o pielęgnacje prostowanych włosów to polecam jedwab do włosów, ktory nawilża i poprawia ich wygląd, stają się miękkie i lśniące. _________________ Grzeczne dziewczynki dostaną się do nieba, niegrzeczne dostaną się wszędzie !!! |
|
Powrót do góry |
|
|
gość Gość
|
Wysłany: Sob Paź 21, 2006 12:25 am Temat postu: |
|
|
Prawde mówiąc również mam kręcone włossy, a prostowanie ich jest ielada sztuka uzywam duzo specyfiów prostujacych włosy jak i równiez prostownicy ceremicznej.Włosy są proste tylko pzrez 20 min po wyprostowaniu, później zaczynaja sie powoli kręcić , a jeżeli ejst wilgotno to juz całe sie kręcą Dlatego proponuje zmienić mślenie i miec kręcone włoski:D Trzeba tylk sie do tego rzyzwyczaic tak jak ja to zrobiłam. Dobrą odzywkąaby włosy vtły jedwabist i gładnie jest odzywka be spłukiwania gliskur polecam urzymóje dluższy efekt prstych włosów.Na gorąco do prstowicy polecam studio roleala.NIe polecam fluidu jaonny do włosóchociiaz jest dobra do osiagniecia miękich włosków Pozdrawiam |
|
Powrót do góry |
|
|
|