Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
m3g Moderatorka
|
Wysłany: Pią Sie 25, 2006 11:57 am Temat postu: Lista najlepszych salonów fryzjerskich w Polsce |
|
|
Stwórzmy ranking najlepszych, sprawdzonych fryzjerów. Oczywiście dobry nie musi oznaczać super drogi...czekam na propozycje !!! _________________ Grzeczne dziewczynki dostaną się do nieba, niegrzeczne dostaną się wszędzie !!!
Ostatnio zmieniony przez m3g dnia Czw Cze 14, 2007 2:30 pm, w całości zmieniany 1 raz |
|
Powrót do góry |
|
|
magdam Gość
|
Wysłany: Wto Paź 03, 2006 8:49 am Temat postu: |
|
|
fryzjerskie salony olsztyńskie sprawdzone przeze mnie i moich znajomych to: salon fryzjerski w Hotelu Kopernik, Lovely Look w Centrum Handlowym Real... w pierwszym z wymienionych sami dobiorą pasującą do kształtu twarzy i urody fryzurę, w drugim zrobią dokładnie to, czego sobie zażyczysz... w pierwszym ceny raczej wysokie, w drugim można liczyć na promocje... w Koperniku trzeba się umawiać, w Lovely Look'u przychodzisz, kiedy chcesz i na bank cię obsłużą... |
|
Powrót do góry |
|
|
Jaśka Gość
|
Wysłany: Sob Paź 28, 2006 4:48 pm Temat postu: |
|
|
Nie wiem, czy pamiętacie Manuelę z Baru, która dostała się do finału?
Tak, to ona ma salon fryzjerski, to znaczy jej mąż.
Świetnie czeszą !
Polecam!
Zakład znajduje się w Luboniu na ul. Armii Poznań ! |
|
Powrót do góry |
|
|
sosnowiec Gość
|
Wysłany: Pon Paź 30, 2006 11:37 am Temat postu: |
|
|
Sosnowiec ma pare zakladow ktore sa warte polecienia
U Doroty na Modrzejowskiej 29 trzeba sie umawiac ceny nie za wysokie dobrze tna, na ulicy 3 maja troche drogo ale tez fajnie ostatnio popsula sie renoma studio na malachowskiego |
|
Powrót do góry |
|
|
Gość Gość
|
Wysłany: Sro Lis 01, 2006 5:26 pm Temat postu: dobry salon |
|
|
Witam!
Polecam bardzo dobry salon kosmetyczno-fryzjerski "K2"w Warszawie na Ursynowie przy ul. Cynamonowej 2. Przytulny lokal, symatyczna i profesjonalna obsługa, całkiem przystepne ceny. Fryzjerki doradzają, pomagaja w doborze fryzury, można wypić ciepłą herbatke i pogadać. Byłam już tam 4 razy i nie zawiodłam się. Polecam również kosmetyczkę w tym salonie - pełny profesjonalizm. Pozdrawiam:) |
|
Powrót do góry |
|
|
magdam Gość
|
Wysłany: Pon Lis 13, 2006 3:54 pm Temat postu: |
|
|
mam swoją fryzjerkę, której ufam bezgranicznie; na głowie klientki potrafi wyczarować wszystko... a wiadomo, kobiety mają przeróżne szalone pomysły... znajdziecie ją w Ełku w salonie fryzjerskim 'U Iwony i Agnieszki'; obie panie są bezbłędne, a wiadomo: fryzjer myli się tylko raz... ja umawiam się tam od lat i jeszcze nigdy nie płakałam po powrocie z salonu do domu... ostatnia moja wizyta była w sobotę; efekt - mój facet nie może ode mnie oderwać wzroku |
|
Powrót do góry |
|
|
kate89666
|
Wysłany: Sro Gru 06, 2006 9:23 pm Temat postu: Poznań! |
|
|
Ul. Witkowska 21 salon "Edyta" bardzo GORĄCO polecam!!!!!!!! _________________ www.mp3dzwonki.phorum.pl |
|
Powrót do góry |
|
|
m3g Moderatorka
|
Wysłany: Sro Sty 10, 2007 12:09 pm Temat postu: |
|
|
Fryzjerstwo- kosmetyka
ul. Łąkowa 19 Łódź tel.6376008
Zakład fryzjerski prawie idealny...niskie ceny i doskonała obsługa. Oprócz włosów można także zrobić sobie manicure i pedicure _________________ Grzeczne dziewczynki dostaną się do nieba, niegrzeczne dostaną się wszędzie !!! |
|
Powrót do góry |
|
|
Krycha29 Gość
|
Wysłany: Czw Sty 18, 2007 5:56 pm Temat postu: W Katowicach to tylko Cleopatra |
|
|
Ja polecam zdecydowanie p. Monikę ze Studia Fryzur Cleopatra z Katowic Wełnowca. Byłam u wielu ale ona bije ich wszystkim |
|
Powrót do góry |
|
|
fuzja Gość
|
Wysłany: Sro Cze 20, 2007 12:10 pm Temat postu: |
|
|
Polecam Salon fryzjerski Joanna
ul 3 Maja 20/1 Mikołajki
Swietna obsługa, nigdy tez sie nie zawiodłam na fryzurze którą stworzono na mojej głowie. A lubie wprowadzić odrobinę szalenstwa jesli chodzi o moje włosy.
Pozdrawiam |
|
Powrót do góry |
|
|
romualda Gość
|
Wysłany: Nie Maj 18, 2008 7:53 pm Temat postu: salon |
|
|
Dla mnie Salon Joanna w Mikołajkach jest najlepszy, pełen profesjonalizm, właścicielka jest przemiła i oddana swojej pracy, polecam bardzo |
|
Powrót do góry |
|
|
gość Gość
|
Wysłany: Sro Lip 16, 2008 4:35 pm Temat postu: Tomline Sosnowiec |
|
|
sosnowiec napisał: | Sosnowiec ma pare zakladow ktore sa warte polecienia
U Doroty na Modrzejowskiej 29 trzeba sie umawiac ceny nie za wysokie dobrze tna, na ulicy 3 maja troche drogo ale tez fajnie ostatnio popsula sie renoma studio na malachowskiego |
Ja polecam studio Tomline, Tomasz Staroszyński super obcina!! Jeszcze nigdy się nie zawiodłam:)) |
|
Powrót do góry |
|
|
jangeeee Gość
|
Wysłany: Wto Mar 07, 2023 12:09 pm Temat postu: Online courses perfect for you! |
|
|
Today, there are lot of colleges that offer online courses. One of this is the College of Contract Management. With its expertise in the fields of Construction, Engineering, Accountancy, IT and Business Management, learners and professionals choose this institution. It is a highly recognized school in the UK due to their effective learning system incorporated in their online courses. If you’re a learner who wants to adapt to changes and plans on trying online learning, CCM will welcome you. There are no complicated admissions, no discriminations, professional or student you are treated equally. Being passionate to learning is enough reason for the institution to offer their services to you. |
|
Powrót do góry |
|
|
alma12 Gość
|
Wysłany: Sro Mar 29, 2023 4:07 pm Temat postu: cscs |
|
|
The College of Contract Management offers online courses in Site Management where you can learn the skills and learning objectives you need to be qualified in applying for a CSCS Black Card. This top card is highly respected in the industry. This Card shows that you have a high level of Education and have expert experience as a manager. Online learning will be beneficial to professionals for these classes are held on non-working hours and you will be given access to an online learning platform where you can review on past live-recorded classes and also interact with lecturers and classmate just like being in a physical room. Enroll and aim for that cscs black card Now! |
|
Powrót do góry |
|
|
driana Gość
|
Wysłany: Wto Kwi 18, 2023 4:25 pm Temat postu: construction worker salary uk |
|
|
The construction industry is divided into several sections. Specific abilities and expertise are necessary for each specialized function. Having the necessary abilities can help you increase your construction compensation. Learn more about construction worker salary uk on this page! |
|
Powrót do góry |
|
|
|