FAQ | Szukaj | Użytkownicy | Grupy | Rejestracja | Profil | Zaloguj się, by sprawdzić wiadomości | Zaloguj
Poznań dobrzy fryzjerzy!!!
Idź do strony 1, 2  Następny

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Fryzury - Forum Strona Główna -> Waszym zdaniem...
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
Gość

PostWysłany: Wto Wrz 12, 2006 12:22 pm    Temat postu: Poznań dobrzy fryzjerzy!!! Odpowiedz z cytatem

Witam moze ktos doradzi gdzie są najlepsi fryzjerzy w Poznaniu?? Pozdrawiam Laughing
Powrót do góry
Gość

PostWysłany: Sro Wrz 13, 2006 2:48 pm    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

polecam fyziera ''Da Vinci" w Poznaniu!! Bardzo profesjonalny salon i fajni, mlodzi pracownicy! Nr telefonu i adres podam pozniej!! pozdro Very Happy
Powrót do góry
monique
Gość

PostWysłany: Pon Wrz 18, 2006 1:30 pm    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Polecam salon Pracownia III, przy ul. Siemiradzkiego. Dziewczyny mają fajne pomysły na fryzury i potrafią doradzić kolor włosów. Polecam również Hair Bazaar na Krysiewicza, profesjonalni styliści, chociaż mnie osobiście zniechęca "taśmowa praca" tychże stylistów. W momencie gdy miałam nałożoną farbę zostałam odesłana do poczekalni i nie czułam się komfortowo siedząc pomiędzy klientkami, które dopiero czekały w kolejce na przyjęcie. W tym czasie mój fryzjer "obskakiwał" inne klientki. Polecam również EmiStyle na ul. Mickiewicza, ale tylko właścicielkę Emilię. Inne fryzjerki nie znają się na rzeczy i nie posiadają zadowalających umiejętności. Mogę jeszcze pomóc podając salony, które moim zdaniem (i nie tylko) trzeba wyeliminować szukając dobrego fryzjera: Lovely Look w CH M1, Kenzo - ul. Podgórna.Obydwa salony mają wspólne cechy: brak profesjonalizmu, brak indywidualnego podejścia do klienta, niesympatyczna obsługa oraz bałagan w grafiku zapisów klientów. Pozdrawiam!!![/b]
Powrót do góry
Gość

PostWysłany: Sro Paź 04, 2006 7:19 pm    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Kenzo na podgornej polecam! jest bardzo profesjonalym salonem dobrym a tym ktorym sie nie podoba to sa ludzie ktorych nie stac na dobre salony i tym wkurzaja..polecam bo chodze od 2 lat tam jestem tam 1 w tygodniu napewno mila i mloda obsluga i dobry sprzet naprawde polecam!
Powrót do góry
kate89666

PostWysłany: Sro Gru 06, 2006 9:21 pm    Temat postu: Polecam Odpowiedz z cytatem

Polecam salon przytulny, niedrogi, ale za to profesjonalny z miłą i młodą obsługą na Osiedlu Warszawskim na ul. Witkowskiej - Salon "Edyta"
irena
Gość

PostWysłany: Wto Maj 29, 2007 12:56 pm    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Polecam salon Le Grand znajdujący się na rogu Szkolnej i Koziej. Salon jest dośc drogi ale godny polecenia - tylko tu zawsze byłam zadowolona w przeciwieństwie do wielu salonów w Poznaniu.
Powrót do góry
jola
Gość

PostWysłany: Czw Wrz 20, 2007 9:53 am    Temat postu: saga Odpowiedz z cytatem

salon saga na kanałowej , a zwłaszcza Patrycja chodzę tam od kilku lat, profesjonalne cięcia fryzura dobrze się układa nawet po wstaniu z łóżka
Powrót do góry
ivi
Gość

PostWysłany: Sro Lis 28, 2007 10:13 pm    Temat postu: Fryzjer Poznań Odpowiedz z cytatem

irena napisał:
Polecam salon Le Grand znajdujący się na rogu Szkolnej i Koziej. Salon jest dośc drogi ale godny polecenia - tylko tu zawsze byłam zadowolona w przeciwieństwie do wielu salonów w Poznaniu.

A do którgo fryzjera poszłaś? Bo ja właśnie chcę sie wybrać, ale tylu ich tam jest... Slyszałam, ze Grzegorz, ale jest dwóch i n ie wiem ktróry z nich jest godny polecenia.
Powrót do góry
Zadowolona
Gość

PostWysłany: Pon Wrz 29, 2008 9:36 pm    Temat postu: Salon Le grand Odpowiedz z cytatem

Jeżeli chodzi Le Grand salon to ja polecam Panią Mirkę ona jest wprost fantastyczna...
Moje zniszczone włosy przywróciła ,,do życia,, poza tym fryzury które tworzy poprostu perfekcja Very Happy
Pani Mireczka jest najlepszą fryzjerka u jakiej byłam
naprawde REWELACJA Smile
Gorąco polecam wizyte u Pani Mirki zadowoleniu nie bedzie konca...
Powrót do góry
anakonda
Gość

PostWysłany: Wto Kwi 14, 2009 9:16 pm    Temat postu: kiedys bylam w Le Grand na Koziej Odpowiedz z cytatem

obcinal mnie nie jaki Lukasz. Zadowolona bylam, jak to po wyjsciu od fryzjera, zawsze jest ladnie w pierwszych chwilach jak uloza fryzure. niestety kolor dobral jak do tysiaca innych dziewczyn z Poznania, siwo-blond, ktory tutaj jest hitem. masakra. mi sie szczegolnie nie podobalo, zaplacilam mnostwo kasy i wiecej tam nie wrocilam. a wlosy standardowo wyprostowane na prostownicy. nic szczegolnego.
w ostatnie wakacje bylam w Londynie. zaczepili mnie z siostra chlpcy ktorzy uczyli sie w Tony&Guy. totanie za darmo, pod przewodnictwem instruktorow mieli egzamin, na naszych glowach. i przyznam, ze bylam zadowolona jak nigdy. teraz zawuazylam, ze fryzura ta dopiero pojawia sie na naszych polskich ulicach.
Powrót do góry
pawel
Gość

PostWysłany: Sob Cze 13, 2009 8:11 pm    Temat postu: farbowanie Odpowiedz z cytatem

czy ktos mi zafarbuje wlosy
Powrót do góry
Gość

PostWysłany: Sob Cze 13, 2009 8:17 pm    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

czy ktos wreszcie nalozy mi farbe na wlosy moze znajdzie sie jakas koleszanka ktora sobie bendzie farbowac wlosy
Powrót do góry
Olka
Gość

PostWysłany: Wto Cze 16, 2009 6:41 pm    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

witam! jestem umowiona na jutro do pani marty do salonu le grand na strzyrzenie. strasznie sie boje bo ide w ciemno i nic o tej kobiecie nie wiem Sad czy ktos moglby opowiedziec mi cos o pani marcie i jak strzyrze ? z gory dziekuje ;]
Powrót do góry
Kasia111
Gość

PostWysłany: Wto Sie 25, 2009 10:16 pm    Temat postu: Polecam Odpowiedz z cytatem

Polecam Studio ART VISAGE w Warszawie na ul. Foksal 10. Super, super!!!
www.studioartvisage.pl
Powrót do góry
marta
Gość

PostWysłany: Czw Wrz 10, 2009 4:39 pm    Temat postu: poznań DESTINY Odpowiedz z cytatem

właśnie wróciłam z farbowania (kolor jednolity) i jestem jak na razie bardzo zadowolona, cięcie również super!
polecam Destiny ul. Garncarska 2 tel kom 0886 121 121
Powrót do góry
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Fryzury - Forum Strona Główna -> Waszym zdaniem... Wszystkie czasy w strefie EET (Europa)
Idź do strony 1, 2  Następny
Strona 1 z 2

Skocz do:  
Możesz pisać nowe tematy
Możesz odpowiadać w tematach