| Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
| Autor |
Wiadomość |
Gość
|
Wysłany: Wto Wrz 12, 2006 12:22 pm Temat postu: Poznań dobrzy fryzjerzy!!! |
|
|
Witam moze ktos doradzi gdzie są najlepsi fryzjerzy w Poznaniu?? Pozdrawiam  |
|
| Powrót do góry |
|
 |
|
|
 |
Gość
|
Wysłany: Sro Wrz 13, 2006 2:48 pm Temat postu: |
|
|
polecam fyziera ''Da Vinci" w Poznaniu!! Bardzo profesjonalny salon i fajni, mlodzi pracownicy! Nr telefonu i adres podam pozniej!! pozdro  |
|
| Powrót do góry |
|
 |
monique Gość
|
Wysłany: Pon Wrz 18, 2006 1:30 pm Temat postu: |
|
|
| Polecam salon Pracownia III, przy ul. Siemiradzkiego. Dziewczyny mają fajne pomysły na fryzury i potrafią doradzić kolor włosów. Polecam również Hair Bazaar na Krysiewicza, profesjonalni styliści, chociaż mnie osobiście zniechęca "taśmowa praca" tychże stylistów. W momencie gdy miałam nałożoną farbę zostałam odesłana do poczekalni i nie czułam się komfortowo siedząc pomiędzy klientkami, które dopiero czekały w kolejce na przyjęcie. W tym czasie mój fryzjer "obskakiwał" inne klientki. Polecam również EmiStyle na ul. Mickiewicza, ale tylko właścicielkę Emilię. Inne fryzjerki nie znają się na rzeczy i nie posiadają zadowalających umiejętności. Mogę jeszcze pomóc podając salony, które moim zdaniem (i nie tylko) trzeba wyeliminować szukając dobrego fryzjera: Lovely Look w CH M1, Kenzo - ul. Podgórna.Obydwa salony mają wspólne cechy: brak profesjonalizmu, brak indywidualnego podejścia do klienta, niesympatyczna obsługa oraz bałagan w grafiku zapisów klientów. Pozdrawiam!!![/b] |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Gość
|
Wysłany: Sro Paź 04, 2006 7:19 pm Temat postu: |
|
|
| Kenzo na podgornej polecam! jest bardzo profesjonalym salonem dobrym a tym ktorym sie nie podoba to sa ludzie ktorych nie stac na dobre salony i tym wkurzaja..polecam bo chodze od 2 lat tam jestem tam 1 w tygodniu napewno mila i mloda obsluga i dobry sprzet naprawde polecam! |
|
| Powrót do góry |
|
 |
kate89666
|
Wysłany: Sro Gru 06, 2006 9:21 pm Temat postu: Polecam |
|
|
Polecam salon przytulny, niedrogi, ale za to profesjonalny z miłą i młodą obsługą na Osiedlu Warszawskim na ul. Witkowskiej - Salon "Edyta" _________________ www.mp3dzwonki.phorum.pl |
|
| Powrót do góry |
|
 |
irena Gość
|
Wysłany: Wto Maj 29, 2007 12:56 pm Temat postu: |
|
|
| Polecam salon Le Grand znajdujący się na rogu Szkolnej i Koziej. Salon jest dośc drogi ale godny polecenia - tylko tu zawsze byłam zadowolona w przeciwieństwie do wielu salonów w Poznaniu. |
|
| Powrót do góry |
|
 |
jola Gość
|
Wysłany: Czw Wrz 20, 2007 9:53 am Temat postu: saga |
|
|
| salon saga na kanałowej , a zwłaszcza Patrycja chodzę tam od kilku lat, profesjonalne cięcia fryzura dobrze się układa nawet po wstaniu z łóżka |
|
| Powrót do góry |
|
 |
ivi Gość
|
Wysłany: Sro Lis 28, 2007 10:13 pm Temat postu: Fryzjer Poznań |
|
|
| irena napisał: | | Polecam salon Le Grand znajdujący się na rogu Szkolnej i Koziej. Salon jest dośc drogi ale godny polecenia - tylko tu zawsze byłam zadowolona w przeciwieństwie do wielu salonów w Poznaniu. |
A do którgo fryzjera poszłaś? Bo ja właśnie chcę sie wybrać, ale tylu ich tam jest... Slyszałam, ze Grzegorz, ale jest dwóch i n ie wiem ktróry z nich jest godny polecenia. |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Zadowolona Gość
|
Wysłany: Pon Wrz 29, 2008 9:36 pm Temat postu: Salon Le grand |
|
|
Jeżeli chodzi Le Grand salon to ja polecam Panią Mirkę ona jest wprost fantastyczna...
Moje zniszczone włosy przywróciła ,,do życia,, poza tym fryzury które tworzy poprostu perfekcja
Pani Mireczka jest najlepszą fryzjerka u jakiej byłam
naprawde REWELACJA
Gorąco polecam wizyte u Pani Mirki zadowoleniu nie bedzie konca... |
|
| Powrót do góry |
|
 |
anakonda Gość
|
Wysłany: Wto Kwi 14, 2009 9:16 pm Temat postu: kiedys bylam w Le Grand na Koziej |
|
|
obcinal mnie nie jaki Lukasz. Zadowolona bylam, jak to po wyjsciu od fryzjera, zawsze jest ladnie w pierwszych chwilach jak uloza fryzure. niestety kolor dobral jak do tysiaca innych dziewczyn z Poznania, siwo-blond, ktory tutaj jest hitem. masakra. mi sie szczegolnie nie podobalo, zaplacilam mnostwo kasy i wiecej tam nie wrocilam. a wlosy standardowo wyprostowane na prostownicy. nic szczegolnego.
w ostatnie wakacje bylam w Londynie. zaczepili mnie z siostra chlpcy ktorzy uczyli sie w Tony&Guy. totanie za darmo, pod przewodnictwem instruktorow mieli egzamin, na naszych glowach. i przyznam, ze bylam zadowolona jak nigdy. teraz zawuazylam, ze fryzura ta dopiero pojawia sie na naszych polskich ulicach. |
|
| Powrót do góry |
|
 |
pawel Gość
|
Wysłany: Sob Cze 13, 2009 8:11 pm Temat postu: farbowanie |
|
|
| czy ktos mi zafarbuje wlosy |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Gość
|
Wysłany: Sob Cze 13, 2009 8:17 pm Temat postu: |
|
|
| czy ktos wreszcie nalozy mi farbe na wlosy moze znajdzie sie jakas koleszanka ktora sobie bendzie farbowac wlosy |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Olka Gość
|
Wysłany: Wto Cze 16, 2009 6:41 pm Temat postu: |
|
|
witam! jestem umowiona na jutro do pani marty do salonu le grand na strzyrzenie. strasznie sie boje bo ide w ciemno i nic o tej kobiecie nie wiem czy ktos moglby opowiedziec mi cos o pani marcie i jak strzyrze ? z gory dziekuje ;] |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Kasia111 Gość
|
Wysłany: Wto Sie 25, 2009 10:16 pm Temat postu: Polecam |
|
|
Polecam Studio ART VISAGE w Warszawie na ul. Foksal 10. Super, super!!!
www.studioartvisage.pl |
|
| Powrót do góry |
|
 |
marta Gość
|
Wysłany: Czw Wrz 10, 2009 4:39 pm Temat postu: poznań DESTINY |
|
|
właśnie wróciłam z farbowania (kolor jednolity) i jestem jak na razie bardzo zadowolona, cięcie również super!
polecam Destiny ul. Garncarska 2 tel kom 0886 121 121 |
|
| Powrót do góry |
|
 |
|