Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
m3g Moderatorka

|
Wysłany: Sro Wrz 13, 2006 11:13 am Temat postu: Długie włosy |
|
|
Długie i proste włosy są fajne jednak z czasem każdy potrzebuje jakiejś odmiany.
Czy znacie jakieś ciekawe pomysły na fryzury dla długich włosów ? _________________ Grzeczne dziewczynki dostaną się do nieba, niegrzeczne dostaną się wszędzie !!! |
|
Powrót do góry |
|
 |
magdam Gość
|
Wysłany: Sro Wrz 27, 2006 12:38 pm Temat postu: |
|
|
pewnie, że długie włosy są fajne, jednak pod warunkiem, że są zadbane, wówczas można z nimi zrobić wszystko... można je prostować, karbować, podkręcać końcówki, kręcić na wałki, lokówką, jednak należy pamiętać, że kosmetyki, których przy tym używamy, muszą być dobrze dobrane do rodzaju i długości włosów, niekiedy również do ich koloru... najmodniejsze aktualnie są tzw. 'końskie ogony', kucyki z tyłu głowy, zaczesane bardzo mocno, wręcz ulizane, a z tyłu głowy bezładnie wypuszczone... dodam, że bardzo podobają się facetom; modne są proste grzywki, które dodają dziewczęcego uroku, odmładzają, łagodzą rysy twarzy... pasują do 'końskich ogonków'... no i klasyka: przede wszystkim czyste , zadbane, lśniące włosy, opadające na ramiona i plecy, wyglądające, jak czesane przez wiatr... a recepta na to prosta: rano umyj włosy, wysusz (głowa do dołu w czasie suszenia), rozczesz lekko palcami i gotowe... |
|
Powrót do góry |
|
 |
ollcia Gość
|
Wysłany: Pią Paź 13, 2006 7:27 pm Temat postu: :):):):) |
|
|
Mozna od czasu do czasu je podpiąc lub nakręcić . Mnie to nie dotyczy bo ja mam kręcone włosy a chciałabym mieć prościutkie |
|
Powrót do góry |
|
 |
|
|
Możesz pisać nowe tematy Możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach
|
|