Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
Sylwia Gość
|
Wysłany: Czw Sie 31, 2006 8:33 am Temat postu: Trwała |
|
|
Witam.
Mam proste włosy i mam ochotę zrobić trwałą. Czy dobrze zrobię i nie będę żałować? Proszę o odpowiedź. Dziękuję z góry. |
|
Powrót do góry |
|
 |
Fryzjer Site Admin
|
Wysłany: Czw Sie 31, 2006 8:37 am Temat postu: |
|
|
Lepiej zalowac, ze sie cos zrobilo, niz zalowac, ze sie czegos nie zrobilo. |
|
Powrót do góry |
|
 |
m3g Moderatorka

|
Wysłany: Sro Wrz 06, 2006 12:07 pm Temat postu: Trwała |
|
|
Pamiętaj kazda trwała niszczy włosy, zaś długie włosy bardzo ciężko zakręcić.
Jeśli trwała zostanie wykonana dobrze Twoja fryzura przez pierwszy miesiąc - dwa bedzie wyglądała dobrze ale potem włosy zaczną odrastać. Na górze będą proste a nizej kręcone.
Myśle wiec że trwała ma wiecej wad niż zalet...szczególnie że własnie po niej włosy są wysuszone i traca połysk. _________________ Grzeczne dziewczynki dostaną się do nieba, niegrzeczne dostaną się wszędzie !!! |
|
Powrót do góry |
|
 |
trendsetterka Gość
|
Wysłany: Wto Paź 10, 2006 3:47 pm Temat postu: |
|
|
trwała ondulacja zdecydowanie wyszła z mody!!! co innego jeżeli masz naturalnie kręcone włosy a co innego gdy osiągnięsz odpowiedni skręt chemicznie!!! znane mi kobiety które przynajmniej raz w życiu przeprowadziły na swoich głowach taki zabieg odradzają!!! trwała niszczy włosy sprawia że wypadają czupryna się przerzedza!!! efekt jest fajny po wyjściu z salonu fryzjerskiego ale po upływie miesiąca głowa wygląda poprostu nieestetycznie!!! !!! !!! !!! !!! pomyśl sto razy zanim się odważysz!!!  |
|
Powrót do góry |
|
 |
|