Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
Magdaa16 Gość
|
Wysłany: Sro Lut 14, 2007 6:58 pm Temat postu: Wlosy zniszczone i codziennie musze je prostowac |
|
|
Moje włosy sa lekko kręcone... prawie codziennie musze je prostowac... przez to mam juz takie zniszczone włosy ze szok!;( ale dalej chce miec proste włosy.. troche ograniczyłam to prostowanie ale to juz nic nie pomaga.. włosy mam suche i zniszczone no i dalej troche kręcone... ehh a tak przepadam za prostymi wlosami;( .. A i jesli mozecie to napiszcie co mam zrobic zeby wlosy byly bardziej puszyste? bo moje niestety są "klapniete".. z gory dzięki za odpowiedzi:) |
|
Powrót do góry |
|
|
angie Gość
|
Wysłany: Pią Mar 30, 2007 1:25 pm Temat postu: |
|
|
a więc mam ten sam problem..... lekko kręcone, niesforne włosy. dawniej prostownicy uzywałam codziennie, wtedy włosy wygladały ładniej, były miękkie i gładkie. jednak zrezygnowalam z prostowania (prostuje na specjalne okazje) bo zauważyłąm ze włosy są poprostu "spalone" suche i jeszcze bardziej niz kiedys nie chca sie ukladac. kupilam cała serie Dove włosy suche lub zniszczone (szmpon, odżywka i co wazne maska regenerująca_naprawde działa) i juz widze efekty, włosy sa miekkie (zupełnie jak po prostowaniu nauczyłam sie ukladac wlosy bez pomocy prostownicy, tylko ze ja mam jeszcze jeden problem- mam mnustwo włosów, są grube i jak susze je suszrką to..... szkoda mówić, i tu znalazłam rozwiązanie- wielka okrągla szczotka a tobie radzę suszyc włosy suszarką głowe trzymając w dół, i uzywac pianki. ok.alez sie rozgadałam .papapap powodzenia |
|
Powrót do góry |
|
|
ania Gość
|
Wysłany: Sro Kwi 04, 2007 6:26 pm Temat postu: a |
|
|
niestety włosy zniszczone lub spalone prostownicą nie bedą w stanie zregenerować się do konca,ogranicz prostowanie bo pozostanie Ci tylko to co mi,mianowicie obcięcie czuprynki |
|
Powrót do góry |
|
|
jock Gość
|
Wysłany: Pią Kwi 13, 2007 9:04 pm Temat postu: |
|
|
radze ci dobrze, zamiast prostowac, karbuj je, to daje o wiele ciekawszy i atrakcyjniejszy efekt, a wlosy tez sa proste.uzywaj duzo odzywek wzmacniajacych. |
|
Powrót do góry |
|
|
darr
|
Wysłany: Wto Cze 26, 2007 12:34 pm Temat postu: Re: wlosy zniszczone i codziennie musze je prostowac |
|
|
Magdaa16 napisał: | Moje włosy sa lekko kręcone... prawie codziennie musze je prostowac... przez to mam juz takie zniszczone włosy ze szok!;( ale dalej chce miec proste włosy.. troche ograniczyłam to prostowanie ale to juz nic nie pomaga.. włosy mam suche i zniszczone no i dalej troche kręcone... ehh a tak przepadam za prostymi wlosami;( .. A i jesli mozecie to napiszcie co mam zrobic zeby wlosy byly bardziej puszyste? bo moje niestety są "klapniete".. z gory dzięki za odpowiedzi:) |
Magdo, spróbuj je prostować sprawdzonymi produktami a nie tylko prostownicą. Ponadto dobre preparaty do prostowania posiadają substancje wzmacniające oraz proteiny, dzięki czemu nie ma "zubożeń" w Twoich włosach. Ze swojej strony mogę polecić Erekt Fudge. Można go dostać tylko w renomowanych salonach frzyjerskich lub online na www.fudge-sklep.pl _________________ Profesjonalne Kosmetyki do włosów |
|
Powrót do góry |
|
|
Gość
|
Wysłany: Sro Cze 27, 2007 5:54 pm Temat postu: Re: Wlosy zniszczone i codziennie musze je prostowac |
|
|
Magdaa16 napisał: | Moje włosy sa lekko kręcone... prawie codziennie musze je prostowac... przez to mam juz takie zniszczone włosy ze szok!;( ale dalej chce miec proste włosy.. troche ograniczyłam to prostowanie ale to juz nic nie pomaga.. włosy mam suche i zniszczone no i dalej troche kręcone... ehh a tak przepadam za prostymi wlosami;( .. A i jesli mozecie to napiszcie co mam zrobic zeby wlosy byly bardziej puszyste? bo moje niestety są "klapniete".. z gory dzięki za odpowiedzi:) | |
|
Powrót do góry |
|
|
mala Gość
|
Wysłany: Sro Lip 04, 2007 7:20 pm Temat postu: |
|
|
mam ten sam problem tylko ze ja prostuje wlosy nawet 3 razy dziennie i co miesiac chodze do fryzjera bo zadne szampony i odzywki nie pomagaja |
|
Powrót do góry |
|
|
|