Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
Madziuś Gość
|
Wysłany: Czw Lis 16, 2006 8:58 pm Temat postu: Ciekawe fryzurki |
|
|
Znacie jakieś fajne, małokłopotliwe fryzurki w jakie się można czesać do szkoły? Rano nie mam czasu by godzinę ukladać włosy.. |
|
Powrót do góry |
|
 |
Robert Gość
|
Wysłany: Pon Lis 20, 2006 9:41 pm Temat postu: |
|
|
Duzo zależy od sposobu strzyzenia Twoich włosow ...wyjsnij mi jak jestes obcieta w spolnie cos wymyslimy:) |
|
Powrót do góry |
|
 |
maruda Gość
|
Wysłany: Nie Lis 26, 2006 10:20 pm Temat postu: |
|
|
mam straszny problem z włosami (farbowane, ale mocne i zdrowe, brązowe, cieniowane, z grzywką na bok, falowane, do ramion), ale nie mogę ich prostować. kiedy wyprostuję sobie włosy i wyjdę na dwór, a powietrze jest wilgotne to po 10-15 minutach są już pofalowane. o tej porze roku muszę cały czas 'chować' grzywkę, bo z nią jest największy problem (pojawia się nieładny lok). męczy mnie już monotonia moich fryzur ;\. co zrobić? |
|
Powrót do góry |
|
 |
Gość
|
Wysłany: Pon Lis 27, 2006 12:25 am Temat postu: Re: Ciekawe fryzurki |
|
|
k; znam  |
|
Powrót do góry |
|
 |
Gość
|
Wysłany: Pon Lis 27, 2006 12:31 am Temat postu: |
|
|
maruda napisał: | mam straszny problem z włosami (farbowane, ale mocne i zdrowe, brązowe, cieniowane, z grzywką na bok, falowane, do ramion), ale nie mogę ich prostować. kiedy wyprostuję sobie włosy i wyjdę na dwór, a powietrze jest wilgotne to po 10-15 minutach są już pofalowane. o tej porze roku muszę cały czas 'chować' grzywkę, bo z nią jest największy problem (pojawia się nieładny lok). męczy mnie już monotonia moich fryzur ;\. co zrobić? |
[k:] myślę że może zainwestuj w zmianę koloru, to zawsze jakoś odmienia image. może zacznij od pasemek, a grzywce pozwól rosnąc i niech się faluje |
|
Powrót do góry |
|
 |
Gość
|
Wysłany: Pon Lis 27, 2006 12:41 am Temat postu: Re: Ciekawe fryzurki |
|
|
Madziuś napisał: | Znacie jakieś fajne, małokłopotliwe fryzurki w jakie się można czesać do szkoły? Rano nie mam czasu by godzinę ukladać włosy.. |
[k:] myślę,że najlepszym rozwiązaniem będzie je wycieniować. wtedy będą się wmiare samę układały, ale to też zależy od pożądnego strzyżenia  |
|
Powrót do góry |
|
 |
lamia Gość
|
Wysłany: Wto Lis 28, 2006 2:32 am Temat postu: |
|
|
mialam taki sam problem! identyczny! w sumie nawet jeszcze bardziej zaawansowany bo moje włosy byly zniszczone od rozjasniania. problemy skonczyly sie wraz z inwestycja w dobra prostownice i jedwab do włsw. (prostownica firma WIGO - polecam) pozdr |
|
Powrót do góry |
|
 |
lamia Gość
|
Wysłany: Sro Lis 29, 2006 6:53 am Temat postu: |
|
|
oczywiscie chodzilo mi o problrm marudy :> |
|
Powrót do góry |
|
 |
magdula
|
Wysłany: Nie Gru 03, 2006 5:12 pm Temat postu: |
|
|
Cześć! jesteś może fryzjerem, bo też szukam fajnej fryzury dla siebie!? |
|
Powrót do góry |
|
 |
justka
|
Wysłany: Pon Gru 04, 2006 5:55 pm Temat postu: ciekawe fryzury |
|
|
najlepsza fryzura do szkoły to związane włosy w tak zwany koński ogon  _________________ justka |
|
Powrót do góry |
|
 |
Gość
|
Wysłany: Pon Sty 15, 2007 1:29 pm Temat postu: |
|
|
lamia napisał: | oczywiscie chodzilo mi o problrm marudy :> |  |
|
Powrót do góry |
|
 |
Kaśka Gość
|
Wysłany: Pon Sty 22, 2007 12:41 pm Temat postu: |
|
|
Osobiście równiez jestem za prostotą jeśli chodzi o fryzurę do szkoły...koński ogon czy rozpuszczone włosy to podstawa. Ważne żeby były czyste i zadbane. Zreszta kiedy pomyśle że miałabym wstawac o 5 rano żeby przez godzinę układac włosy to mam dreszcze
 |
|
Powrót do góry |
|
 |
znawca Gość
|
Wysłany: Sro Sty 24, 2007 3:01 pm Temat postu: fryzury |
|
|
:( :x |
|
Powrót do góry |
|
 |
Gość
|
Wysłany: Czw Sty 25, 2007 3:27 pm Temat postu: |
|
|
Wspaniały z Ciebie znawca skoro Twoja wypowiedz ograniczyła sie tylko do emotek. hahaha  |
|
Powrót do góry |
|
 |
paulina Gość
|
Wysłany: Wto Sty 30, 2007 5:21 pm Temat postu: fryzura |
|
|
Widze ze macie podobn problem z włosami tak jak ja...Chciałam sobie najpierw sciasc ale mam mi nie pozwoliła bo powiedziała ze mam łdne i nie...........czy moze wy mi pomozecie mam dlugie długie włosy i nie wiem co z nimi zrobic ..pomozcie... nr gg. 6433605  |
|
Powrót do góry |
|
 |
|